Brazilian Wax

Wat is een Brazilian wax

GiGi Brazilian waxing is genoemd naar een zevental Braziliaanse zusters die in hun schoonheidsalon een stijl van harsen introduceerden die aansloot bij de trend om minieme bikinibroekjes te dragen. Het werd een ongekend succes en net zo gewoon als naar een pedicure of kapper gaan.

Bij een Brazilian wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied: venusheuvel , rond de vagina, het perineum en rond de anus. Na een Brazilian wax hoeft u niet meer bang te zijn voor haren die onder uw slip vandaan komen. U krijgt een bikini-lijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties.
Bij een "Brazilian" blijft alleen een streepje haar op de venusheuvel over.

Celebrities als Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell en Kirstey Alley vinden het geweldig. Paula Yates vliegt er zelfs voor van London naar New York. De meeste vrouwen zijn dan ook van mening dat waxen op de Braziliaanse manier ideaal is omdat het hun een vrouwelijk en sexy gevoel geeft.

Towel Als u op vakantie gaat is Brazilian waxing natuurlijk helemaal ideaal. Als u zich een paar dagen voor u op vakantie gaat laat harsen hoeft u zich gedurende de hele vakantie niet te scheren. Geef uw huid wel een paar dagen de gelegenheid om wat tot rust te komen voordat u van de vakantie gaat genieten.

Er wordt onderscheid gemaakt in: Brazilian Body Hard Wax en Filmwax, beide speciaal ontwikkelt voor de bikinilijn. Deze waxen zijn uitermate geschikt voor de meer gevoelige lichaamsdelen. Dankzij de voorbehandeling met poeder hecht de wax zich niet vast aan de huid waardoor de ontharing de gevoelige huid minimaal irriteert. Afhankelijk van uw huidtype wordt nabehandeling persoonlijk afgestemd. Daarnaast is er de Soft Body Wax voor alle overige lichaamsdelen. Ontharing met deze wax wordt gedaan met behulp van strips.